Γιατί εμάς

Έχετε κουραστεί να συναντάτε ακατάλληλους ανθρώπους μέσω διαδικτυακών συναντήσεων και party για εργένηδες;

Θα προτιμούσατε να αποφύγετε αυτές τις υπηρεσίες και να έρθετε σε επαφή με ένα χώρο που θα ασχοληθεί εξατομικευμένα με την δική σας περίπτωση;

Αν ναι, το Γνωριμίες Online είναι ο  πιο διακριτικός και ασφαλέστερος τρόπος για όλους εσάς που βαρεθήκατε τις ανούσιες επαφές δίχως νόημα… Σας δίνουμε την ευκαιρία να συναντήσετε αξιόλογα άτομα χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο, τα οποία θα ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες σας.

Μην ξεχνάμε ότι η συνάντηση με το ταίρι σας θα πρέπει να είναι διασκέδαση. Γίνε μέλος στο Γνωριμίες Online σήμερα και αφήστε την αναζήτηση σε εμάς, ώστε να μπορείτε να βγείτε και να απολαύσετε τις ομορφιές της ζωής.

Έχουμε αποκτήσει χιλιάδες ενδιαφέροντα μέλη σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό! Είμαστε ο πιο επιλεκτικός διαδικτυακός χώρος γνωριμιών, γιατί προσπαθούμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των μελών μας  κερδόζοντας  την εμπιστοσύνη και χτίζοντας επιτυχή και μακροχρόνια σχέση!

Μέσα από την τεράστια βάση δεδομένων, θα ανακαλύψετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, αποφεύγοντας τη σπατάλη χρόνου και χρήματος σε υπηρεσίες που χρονολογούνται και δεν λειτουργούν.

Διακριτικότητα & Εχεμύθεια

Δεν θα χρειαστεί ποτέ να νοιαστείτε ότι η φωτογραφία ή τα προσωπικά σας στοιχεία δημοσιεύονται ηλεκτρονικά, αφού εσείς έχετε τη δυνατότητα επιλογής των ανθρώπων που θα έχουν πρόσβαση στο Προφίλ σας.

Πολύ λογικά Κόστη…ξεκινώντας από 7 ευρώ και στη συνέχεια διαμορφώνεται ανά περίπτωση…

Τρόποι Πληρωμής

1) Web Banking. Αριθμός Λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 630/001505-97 – ΙΒΑΝ: GR80 0110 6300 0000 6300 0150 597
2) PayPal

 

 

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
CREATE ACCOUNT ALREADY HAVE AN ACCOUNT?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up